fredag den 17. februar 2012

Inspirations bog // Malene Birger

I starten af mit første skole semester (På KEA) beskæftigede jeg meget med med Malene Birger brandet. Jeg syntes at hele Malene Birger universet er noget helt særligt og er meget fascineret af Malene's måde at gøre tingene på. Hun er en speciel kvinde, som er meget bevidst om hvordan hun får tingene gennemført, i hendes egen stil... 

Den danske designer Malene Birger har med sit klassiske design, vundet anerkendelse i både hjemland såvel som det store udland, hvor Vogue og Harpers Bazaar har fået øjnene op for den talentfulde dansker, der har fået fans som topmodellerne Milla Jovovich og Kate Moss.Hendes kreativitet smitter også af i hendes hjem i København og Mallorca, hvor hun udlever sin passion for interiørdesign. Passionen viser hun nu frem i bogen Malene Birger´s Life and Work, der giver et unikt indblik i Malene Birger hjem og arbejde. Hendes umiskendelige stil går tydeligt igen i hendes hjem, der præget af rene skandinaviske linjer med højt til loftet og udsigt til havet. Kom med indenfor hos en af de største danske modeskabere i dag og bliv inspireret af hendes fantastiske hjem.
Malene Birgers Life and Work  kan i Malene Birgers butikker. eller online - Pris 800 kr. 
 







//Nat

Ps. Marina Pige har FØDSELSDAG i dag - så sender hende lige et HURRA HURRA HURRA herinde.. hun må have været rigtig rigtig artig, for hold da op hvor har solen skinnet i dag!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar