fredag den 11. maj 2012

Edgy Jewellery // New Trick

New in fra Pieces... Faldt over den her ring hjemme ved min veninde.. hun er altid så god til at finde smykker rundt omkring. SÅ jeg var lige forbi Pieces forleden. Er ik så glad for at købe ringe fra HM, Gina mm. pga farvningen -- kender i det med at man bliver grøn omkring fingeren efter man har brugt ringen et par gange??

ET GODT TRICK : Kom gennemsigtig neglelak på inden brug -- gentag det ca. hver mdr - for lakken krakelerer jo ligesom den gør på vores negle. Det hjælper ret meget -- smykkerne holder  som pæne i længere tid end de ellers ville. 

(Venstre - Højre) Knyttet armbånd// Urban Outfitters - Pink // Homemade - Sort m. møtrik // Homemade  // Snoet tyndt //Nørgaard

Fredag dag står på opgave skrivning (SURPRISE) regner med at være færdig med opgaven tirsdag ... den skal afleveres mandag, men den skal jo også lige rettes igennem og printes -- det tager jo tid!! 

Senere hen på dagen skal med mødes med MARINA babe, vi har en Fitnessdate efterfulgt af movie night. Skal være frisk i morgen, da jeg ska være med i et arrangement i Tivoli. Feeeeeedt...

Rigtig dejlig dag

// Nat


Ingen kommentarer:

Send en kommentar